Si daca primavara este departe, sa o aducem in case prin flori!

Iubita mea, nascuta primavara, tu prinzi viata simultan cu livezile inflorite si cu gradinile pline de ghiocei, zambile, narcise si lalele! Mi-ai spus de multe ori ca acest anotimp este preferatul tau si simti ca iarna iti ingheata inima. Sarbatorile? Sunt frumoase, dar nostalgia trecerii, imi spui, este mai amara decat neastamparul asteptarii.

Iubita mea, fiindca te iubesc la fel de mult cum imi iubesc viata, iti voi trimite primavara acasa apeland la livrare flori Bucuresti , iar  minunile sclipitoare, etaloane ale perfectiunii, vor ajunge in casa ta! Cum unde gasesc eu allele Galbene si rosii in ianuarie?

La Flori Bucuresti, iar tu le meriti din plin.

Lalea perfecta esti, cana ies cu tine de mana prin zapada. Chipul tau plapand, delicat nu soprota frigul sic red ca inadins esti nascuta primavara. Cine este nascut primavara face sa renasca speranta in toti oamenii pe care ii intalneste sau ii atinge cu varful degetelor. Cu razele calde ale privirii mangaie si inflereste tot ceea ce intalneste in cale. Asa esti tu,lalea intre allele, frezie intre frezii!
Parfumul tau? Izvor de aroma de iasomie si frezii. Il simt de departe si imi desfata simturile. Si parfumul sufletului rau este unic si la fel de original. Mai intai sa vina cosul alb cu allele la inceputul lui februarie. Sa-ti spuna ele ca se apropie primavara si ca nu vei mai fi condamnata la haine groase, zapezi si miscari prudente. Apoi trimit ca mesagere ale martisorului 75 de frezii multicolore, sa te dezechilibreaza, sa te dea pe spate atata frumusete!
Imi doresc sa-ti pun gradini intregi de flori de primavara iarna la picioare sa te incalzesti la flacara frumusetii si parfumului lor. Cand va veni curierul sa ma ascund dupa perdea si sa-ti vad inflorin trandafirii din obraji in timp ce citesti mesajul de la mine. Doamne, cate sarbatori vom petrece impreuna acum ca esti de-a casei, fiinta nascuta primavara si facuta pentru a fi mereu primavara din viata mea!
Ce urma-va dupa cos de allele si buchet multicolor de frezii? Poate fi altceva decat  inima din trandafiri roz?
Roz pastelat ca buzele tale, roz dulce ca obrajii tai de copila, roz ca acadelele dupa care intindeam mana copil fiind si care mi se topeau divin in gura.
Sa nu crezi ca ma voi opri din trimis flori. Flori Bucuresti au o infinitate de flori frumoase pentru fete frumoase, cuminti si bune ca tine. Nu as trimite unei fete rele atata delicatete si frumusete pe-o tija sau intr-un cos sau buchet. Sunt sigur ca tu vei ingriji cu dragoste florile care au fost rupte sa ne bucure existent, deci le meriti.

Stii, iata ca m-ai facut din nou cu calitatile tale sa divaghez! Doream sa-ti spun ca in acesta florarie gasesc buchete potrivite pentru anumite ocazii, sentimente, distribuite in functie de denumirea florilor si cromatica lor. Vor veni randul produselor exotice sa te bucure, buchetelor de crimi si de orhidee, de cale si de bujori. Ma bucur sincer ca mi-ar trebui 100 de vieti sa-ti pot trimite zilnic alt si alt buchet realizat cu migala si pricepere in atelierele lor. Aici barbatul care isi propune sa nu-i ofere iubitei sale doua buchete de flori identice intr-o viata reuseste.

Ce-ai zice tu sa primesti inima din trandafiri roz de Ziua Indragostitilor, apoi culorile inimii sa se schimbe:inima din trandafiri alb, galbeni, mov, portocalii? Flori Bucuresti este facuta pentru toate fiintele care ne aduc primavara in case si in suflete in plina iarna. Pentru gestul lor merita sa le umplem bratele si camerele de flori in plina iarna fiindca :”Daca nu se face primavara cu o floare, cu floraria care transforma totul in gradini inflorite, iarna nepasarii este pus ape fuga si primavara sperantelor oblligata sa apara”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>