Fii cu ochii pe masina cu Nexus GPS Tracking

Sunt sigur cat i-ai dori sa stii in fiecare secunda unde este masina ta, mai ales in momentele acelea cand un prieten ti-o cere sa plece cu ea intr-un loc, in acest articol o sa iti ofer o metoda in care poti sa monitorizezi cu usurinta fiecare kilometru parcurs de masina ta si in acelasi timp sa stii si cat combustibil a consumat.
Solutia la care ma refer are un nume: Nexus GPS Tracking este un serviciu de monitorizare gps auto ce primeste semnale de la satelitii GPS pentru a determina locatia masinii tale, precum si alte informatii dependente de timp, cum ar fi: consumul de motorina, viteza, orientare, numarul de kilometri parcursi. Diversi senzori, cum ar fi: debitmetre, senzori de temperatura, senzori de deschidere/inchidere usi, senzori pentru identificarea soferilor. Toti acesti senzori pot fi atasati la produsul standard.
In plus, sistemul Nexus GPS Tracking nu necesita nici un fel de interactiune din partea soferului vehiculului monitorizat, deoarece echipamentul Nexus GPS Tracking este instalat permanent pe vehicul.
Asadar, Nexus GPS Tracking este un serviciu complex de monitorizare GPS a flotei de vehicule ( sau masinii personale) si a consumului de carburant; o tehnologie moderna si accesibila, care poate tine sub control costurile operationale generate de flote, care, deseori, pot reprezenta un procent insemnat din bugetul unei afaceri. Aceasta monitorizare este eficienta atat pentru marile companii, cat si pentru persoanele fizice care vor sa isi stie in siguranta masina personala.
Partea cea mai interesanta a acestei aplicatii este faptul ca in cazul unui furt, poti cu usurinta gasi pozitia GPS a masinii, direct de pe telefonul mobil, astfel politia va primi un ajutor enorm in misiunea ei, iar tu vei fi linistit ca ai dat de ea fara nici un efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>