#3 Moduri in care puteti folosi LED-urile

 

LED-urile au o serie de avantaje cum ar fi: consumul redus de energie electrica, durata de viata indelungata, rezistenta ridicata la socuri, sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele, sunt ideale pentru iluminatul inteligent al locuintei, dar si a diferitor obiecte decorative.

Iata 3 exemple cum puteti utiliza  banda led:

Iluminatul locuintei

Becurile LED sunt ideale pentru a ilumina intreaga locuinta deoarece reduc considereabil costurile cu energia electrica sic el mai important au o durata de viata mult mai mare decat becurile clasice ci incandescenta, de aceea amortizarea investitiei se va realiza destul de repede. Sunt usor de adaptat oricarei incaperi, in plus pot fi achizitionate in diferite culori pentru a anima putin camera. Avantajul benzilor LED este dat de faptul ca furnizeaza o lumina difuza, uniforma, fara umbre, prietenoasa si odihnitoare. Creaza o ambianta familiara si placuta. Ideale pentru acest tip de iluminat sunt benzile LED cu lumina calda deoarece nu creaza disconfort si nici nu oboseste ochiul. Pot fi montate direct pe perete, pe pervaz sau pe langa anumite obiecte pe care doriti sa le scoateti in evidenta. Puteti lumina locuinta prin intermediul acestei noi tehnologii, atat in interior cat si pe exterior, iar rezultatele cu siguranta vor fi mai mult decat satisfacatoare.

Proiectoare LED pentru masina ta

Daca te gandesti sa montezi leduri auto pe autovehicul, trebuie sa fii atent la ce alegi, deoarece daca faci o alegere nepotrivita te poti alege cu talonul ridicat sau poti intampina probleme atunci cand vine vremea sa faci ITP-ul la masina. Totusi, poti opta pentru faruri cu LED dar care lumineaza la fel ca cele clasice, omologate de organele competente.Avantajul lor este faptul ca lumineaza mult mai bine drumul (daca mergeti noaptea pe un traseu neiluminat, atunci o sa vedeti cat de utile pot fi), au o durata de viata de pana la 30000 de ore de functionare si sunt rezistente la intemerii.

Obiecte handmade

Benzile LED pot fi montate cu usurinta pentru a infrumuseta anumite obiecte de décor, iar datorita faptului ca majoritatea utilizeaza 12V pentru alimentare nu este periculos atunci cand le utilizezi. Iti recomand, totusi, sa fii atent.

Va recomand sa urmariti canalul Youtube Ledia.ro, daca doriti sa vedeti cum functioneaza aceste sisteme inovative de iluminat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>